top of page
DSC09850 (Groot).jpg
Aanmelden en matching

Wanneer we open plek(ken) hebben, zullen we dit op onze website vermelden. Bij interesse kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of door te mailen naar info@gezinshuiskomaanboord.com.

 

Een aanmelding bespreken wij allereerst intern in ons team en wanneer we denken dat we een passend aanbod kunnen leveren, vragen wij onze gedragsdeskundige met ons mee te kijken. Zij leest de stukken en doet een plaatsingsadvies. Bij een positief advies volgt een uitnodiging tot kennismaken. Bij een perspectief biedende plaatsing vinden we het belangrijk om kennis te maken met het kind, om zo een juiste inschatting te maken over de match met onze gezinssamenstelling.

 

Bij een vrijwillige plaatsing vinden we het belangrijk dat er een klik is met de ouders. Voor ons is dit een voorwaarde om een goede samenwerking aan te gaan.

 

We hebben veel ervaring in het bieden van maatwerk, neem daarom ook bij twijfel gerust contact met ons op!

 

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met uw informatie.

Aanmelden en matching
DSC00140_edited.jpg

Contact

Heeft u vragen, wilt u een aanmelding doen of kunnen wij u op een andere manier helpen? Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op en laat ons uw vraag weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adres

Telefoon

E-mailadres

Bedankt voor de inzending!

Contactformulier
bottom of page