top of page
Kees & Gedien

Kees & Gerdien Dulfer

Wij zijn Kees en Gerdien, trotse eigenaren van gezinshuis Kom aan boord en  dagbesteding De Kajuit. Beide ondernemingen zijn te vinden op hetzelfde terrein waar wij mogen wonen en werken. Een prachtige, landelijk gelegen plek in Stolwijk waar we onze droom mogen uitoefenen. Het zorgen voor kinderen met een complexe hulpvraag en het bieden van een zinvolle dagbesteding aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

Kees en Gerdien Dulfer
Ilona Monster
Ilona Monster

Ilona Monster

Hi! Mijn naam is Ilona en ik ben 20 uur per week werkzaam bij gezinshuis Kom aan boord en dagbesteding de Kajuit. De rest van de week zorg ik voor onze twee kinderen en geniet ik van creatieve hobby’s. 

 

Ik heb inmiddels ruim 6 jaar werkervaring binnen de jeugdzorg waarvan ruim 3 binnen Kom aan boord. Het is mijn passie om kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en overige problematiek te begeleiden en te ondersteunen. Zelf leer ik nog iedere dag en ik vind het mooi om te mogen bijdragen aan leerprocessen van kinderen met een complexe hulpvraag.

Joanne Dulfer

Joanne Dulfer

Hoi, ik ben Joanne en ik ben 36 uur werkzaam bij gezinshuis Kom aan boord en dagbesteding de Kajuit. Ik heb na de middelbare school de banketbakkersopleiding gedaan en hier een diploma opgehaald, maar uiteindelijk bleek het niet mijn droombaan en ben ik in de zorg gaan werken. Vaak hoor ik terug dat ik dit werk in de vingers heb en om dit kracht bij te zetten heb ik een EVC-traject gevolgd en met succes afgerond. Op deze manier heb ik mijn ervaring en kennis omgezet in een zorg gerelateerd certificaat. 

 

Inmiddels heb ik veel ervaring in het begeleiden van kinderen met een complexe hulpvraag. Mijn kracht ligt in het observeren en in kaart brengen van kinderen met een beperking.

Joanne Dulfer
Dirk-Jan
DSC08340.jpg

Dirk-Jan Monster

Hallo, ik ben Dirk-Jan, getrouwd met Ilona. Na jaren in de logistiek te hebben gewerkt vond ik het tijd om het roer om te gooien en meer voldoening uit mijn werk te halen. Deze voldoening heb ik gevonden in het werken met jongeren met een beperking bij dagbesteding de Kajuit. Daarnaast ben ik invalkracht bij gezinshuis Kom aan boord. Ik geniet er elke dag van om jongeren een zinvolle, leerzame en fijne dagbesteding te bieden waarin er ruimte is voor ieders kwaliteiten.

Gedragsdeskundige

Kom aan boord heeft een betrokken gedragsdeskundige/zorgcoördinator bij wie zij zorg inkopen. De gedragsdeskundige denkt mee bij de screening van een nieuwe plaatsing, is betrokken bij het maken van plannen, het evalueren van plannen en op aanvraag in de uitvoering van de plannen. Wanneer nodig zullen gezinshuisouders de gedragsdeskundige inschakelen voor het opstellen van documenten en het bijwonen van overleggen.

bottom of page