top of page
DSC08403 (Groot).jpg
Onze persoonlijke drijfveer

Gerdien heeft lange tijd in de gehandicaptenzorg gewerkt en het zorgen voor kinderen met een complexe hulpvraag heeft altijd haar aandacht gehad. De komst van pleegkinderen was dan ook een wens die in vervulling ging. Na de komst van ons eerste pleegkind ontstond bij ons samen de wens om voor meer kinderen iets te kunnen betekenen. In eerste instantie jarenlang als pleeggezin, waarbij Kees een fulltimebaan had. In de jaren voor 2015 zijn Kees en Gerdien samen op zoek gegaan naar een manier waarbij zij beiden hun talenten in kunnen zetten voor kinderen die dit zo nodig hebben. Het enthousiasme en de droom groeiden en plannen werden omgezet in acties. Kees en Gerdien zijn in 2016 gezinshuis Kom aan boord gestart als franchisenemer. 

 

We kunnen ons door jarenlange ervaring, maar zeker ook door training en bijscholing, professionals noemen op het gebied van kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, spraak/taalproblematiek, hechtings- en traumaproblematiek, Down Syndroom, etc. Kinderen waarvoor vaak moeilijk een plekje te vinden is. Voor deze kinderen willen wij een thuis zijn. De professionaliteit van een zorginstelling in een setting van een gezin. Kleinschalig, dezelfde gezichten, continuïteit en voorspelbaarheid.

 

Sinds 2022 zijn wij zelfstandig gezinshuis. We hebben een zeer specifieke doelgroep, houden van korte lijntjes en we hebben onze professionaliteit dusdanig uitgebreid dat wij van mening zijn dat dit de beste stap is voor ons en onze gezinshuiskinderen.  

Waar we voor staan
bottom of page